Privéfeesten

Het organiseren van een (privé)feest is voor de meeste mensen geen dagelijkse kost. Het kan dan ook lastig zijn om de juiste entertainment te vinden die bij u en uw privéfeest, bruiloft, receptie of ander evenement past. Gelukkig voor u zijn wij hier in gespecialiseerd en kunnen we u perfect adviseren. STEM Entertainment heeft een zeer uitgebreid bestand aan artiesten, bands, DJ’s en ander entertainment en doordat wij zeer korte lijntjes hebben met de artiesten en hun management en nauw samenwerken met collegabureaus is elke gewenste act/artiest/item via STEM Entertainment te boeken. Snel, simpel en safe!

Meer informatie

Bent u op zoek naar een artiest, band, DJ of ander entertainment maar heeft u nog geen concrete keuze kunnen maken? Of wilt u graag meer informatie ontvangen over een bepaalde act of item? Dan kunt u het contactformulier invullen. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk voorzien van uitgebreide informatie waaronder prijsopgaven en de beschikbaarheid op de door u aangegeven datum. U kunt dan beslissen of het juiste entertainment voor u gevonden is en in dat geval overgaan tot het plaatsen van een optie of direct boeken. Bent u nog niet tevreden dan zoeken wij uiteraard graag voor u verder.

Direct reserveren

Als u uw keuze al heeft gemaakt dan kunt u makkelijk en snel een reservering plaatsen middels ons boekingsformulier. Wij gaan dan direct voor u na of de desbetreffende act/artiest/item beschikbaar is op de door u aangegeven datum en tijd en zullen u hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte brengen. Bij een bevestiging kunt u de boeking vervolgens in optie zetten of direct vastleggen. Mocht uw act/item niet beschikbaar zijn, dan zoeken we uiteraard graag met u naar een passend alternatief.

U kunt ons natuurlijk ook mailen of telefonisch benaderen op tel.: 013 – 844 69 12.