Werkwijze

Hoe boek ik een artiest?

Bij het zoeken en vastleggen van het juiste entertainment voor uw evenement kunt u de volgende stappen volgen:

1. Prijs en offerte opvragen
U kunt de prijs en beschikbaarheid van de gewenste artiest opvragen. Als u nog niet weet welke artiest, band of DJ geschikt is voor uw evenement helpen onze medewerkers u graag bij het maken van de juiste keuze.

2. Optie plaatsen
Als u reeds besloten heeft welke artiest, band of DJ bij uw evenement past, dan kunt u deze artiest in optie zetten (indien beschikbaar). U heeft dan meestal 14 dagen geheel vrijblijvend de tijd om na te denken of dit inderdaad de juiste artiest is voor uw evenement. Bent u hierna nog niet helemaal zeker van uw keuze, dan is het vaak mogelijk om de optie tijdelijk te verlengen.

3. Definitief boeken
Als u helemaal zeker bent van uw keuze dan kunt u de gewenste artiest, band of DJ definitief boeken. Dit kan mondeling per telefoon (tel.: 013 – 844 6912) of per email ([email protected]).
Na uw bevestiging ontvangt u een contract waarin alle afspraken en verdere details vermeld staan. U dient dit contract vervolgens binnen 5 dagen ondertekend te retourneren. Gefeliciteerd; uw boeking is geslaagd!

 

De betaling
Na het definitief boeken van een artiest, band of DJ ontvangt u van ons een factuur. De betalingstermijn is afhankelijk van de geboekte artiest en staat vermeld op het contract en tevens op de desbetreffende factuur. Als u meerdere artiesten heeft geboekt dan kunt u er soms voor kiezen om deze op eenzelfde factuur te laten vermelden.

Buma
In sommige gevallen, afhankelijk van de geboekte artiest, worden de kosten te heffen door BUMA door STEM Entertainment in rekening gebracht en voor u aan de juiste instanties afgedragen. In sommige gevallen dient u dit echter zelf te voldoen. Eventuele overige kosten zoals benodigde vergunningen dient u, indien van toepassing, altijd zelf te voldoen.

Promotiemateriaal
Op onze website kunt u van elke artiest, band en DJ een persfoto downloaden. Meer of andere foto’s zijn op verzoek verkrijgbaar. Indien er van de artiest ook nog ander promotiemateriaal beschikbaar is zoals bijvoorbeeld poster en flyers, dan wordt dit na een boeking kosteloos door ons aan u toegezonden.

 

Voor meer doelgerichte informatie betreft onze werkwijzen verwijzen wij u naar de specifieke pagina’s:
werkwijze-privéfeesten, werkwijze-bedrijsfeesten en werkwijze-horeca/evenementen of neem contact op met één van onze medewerkers.