McDixie Light Huisorkest

McDixie Light Huisorkest

Een dixielandorkest in de huisstijl van uw bedrijf is een goede eyecatcher voor uw bedrijfsopening, marketing event, open huis, bedrijfspromotie etc. De heren van McDixie Light Huisorkest hebben een grote ervaring op het gebied van bedrijfsopeningen. Het orkest kan aangepast worden in de kleuren van uw huisstijl en op de sousafoon komt een hoes met uw logo of reclameboodschap.

McDixie Light Huisorkest is één van de bekendste dixielandorkesten in Nederland. Vanaf de oprichting in 2005 zijn zij een graag geziene gast op feesten, partijen en festivals. Veel gevraagd ook op beurzen, braderieën, bedrijfsfeesten, bruiloften, tuinfeesten, jubilea, themafeesten, markten, in winkelcentra of op dorps- en stadsevenementen.

De muzikanten blinken uit in muzikaal vermaak. Bekende liedjes worden gespeeld en gezongen terwijl het orkest volop in beweging is. En er valt ook wat te zien! Dit orkest kan goed en langdurig knallen als dat nodig is. U heeft gewoon een klein beetje reuring nodig ? Of een achtergrondmuziekje? De kunst van zachtjes spelen beheersen zij ook!

Neem contact op met STEM Entertainment voor de mogelijkheden en prijzen en haal McDixie Light Huisorkest vandaag nog in huis!