McDixie for Kids

McDixie for Kids

McDixie is één van de bekendste dixielandorkesten in Nederland. Vanaf de oprichting in 2005 zijn zij een graag geziene gast op feesten, partijen en festivals. Veel gevraagd ook op beurzen, braderieën, bedrijfsfeesten, bruiloften, tuinfeesten, jubilea, themafeesten, markten, in winkelcentra of op dorps- en stadsevenementen.

De muzikanten blinken uit in muzikaal vermaak. Bekende liedjes worden gespeeld en gezongen terwijl het orkest volop in beweging is. En er valt ook wat te zien! Dit orkest kan goed en langdurig knallen als dat nodig is. U heeft gewoon een klein beetje reuring nodig ? Of een achtergrondmuziekje? De kunst van zachtjes spelen beheersen zij ook!

McDixie kan zich in heel veel verschillende outfits presenteren, en heeft speciaal voor de kids een exclusieve kledingkast met themaoutfits ontworpen. Zo komt het orkest als Zwartepieten, Kerstmannen, Paashazen, Sneeuwpoppen, Dracula’s, Piraten, Vliegeniers, Koks, Ontdekkingsreizigers, Clowns, Matrozen en nog véél meer.

Het Pietenorkest van Sinterklaas speelt en zingt het volledige Sinterklaasrepertoire. In de periode voor en tijdens de kerstdagen zijn het de Kerstmannen of sneeuwpoppen die sfeer maken met Christmas Carols en Wintersongs. Vrolijke waggelende Pinguïns of echte paashazen behoren ook tot de mogelijkheden.

Een themaorkest valt op en is daarom ook zeer geschikt voor promotiedoeleinden. Er is vast een thema dat bij uw feest of evenement past!

U boekt McDixie for Kids bij STEM Entertainment. Neem contact op voor mogelijkheden en prijzen.