De Driven KinderShow

Er is een nieuwe belevenis waarbij zelfs de allerkleinste kinderen worden gepakt en die belevenis heet: De Driven KinderShow. Deze show is uniek in zijn soort en een aanrader voor elke evenment waarbij kinderentertainment een must is.

Aan de hand van een spannend verhaal, ondersteund door herkenbare liedjes en veel interactie worden de kinderen meegenomen in een wervelende show. Door het overweldigende enthousiasme van de muzikanten/acteurs zullen kinderen zich de gehele show in een andere wereld wanen. Het meezinggehalte is zo hoog, en de overtuiging vanaf het podium zo enorm groot, dat de kinderen zich meteen betrokken voelen bij de show en vanaf het begin midden in het verhaal zitten. En de ouders? Die worden meegesleurd in het feestgedruis en niet zelden getrakteerd op een grapje voor volwassenen.

Bij De Driven KinderShow is te kiezen uit verschillende verhaallijnen. Eventueel is de show ook aan te passen aan uw thema of kan er zelfs een nieuwe show gemaakt worden, speciaal voor uw evenement. Informeer bij STEM Entertainment voor de mogelijkheden.

Voor een complete beleving kan De Driven KinderShow afgesloten worden met een optreden van De Driven KinderBand, waarbij de band nog een set met de leukste kindermuziek ten gehore brengt. Op verzoek afgewisseld met leuke muziek voor de papa’s en de mama’s.

Voor een volledig totaalplaatje kan ook coverband Driven bijgeboekt worden, om de dag af te sluiten met een spetterende feestavond.

Kortom: een unieke ervaring!