Riverside

Riverside

Een ‘normale’ biografie schrijven over Riverside is een beetje een verloren missie… Want dan kom je in de standaard opmerkingen terecht, terwijl bij de coverband Riverside eigenlijk niets ‘standaard’ is. Een hechte vriendengroep die op een zeer enthousiaste en aanstekelijke manier optredens door het hele land (én daarbuiten) doet. Iedere keer weer met het idee om er een GROOT feest van te maken. Maar ook net zo gemakkelijk easy-listning c.q. ‘inloop-muziek’ speelt. Maar ook dezelfde coverband die alle feesttenten van Nederland helemaal op zijn kop zet. Als je niet van feesten houdt, ga dan niet naar een optreden van Riverside. Intern worden zij soms weleens ‘prettig gestoord’ genoemd. Omdat de hele coverband gewoon heel flexibel is. ’s Morgens gebeld, ’s avonds op het podium bij wijze van spreken.

Riverside en Feesttenten
Dit snappen de mannen als geen ander. Knallen en zorgen dat het één groot feest wordt…Gewoon doen…!

Riverside op studentenfeesten
Legendarisch zijn inmiddels de optredens op de talloze studentenfeesten door het hele land. Van het uiterste puntje in tot ver in het Noorden zoals in Groningen. Maar ook in Rotterdam, Leiden, Arnhem, Nijmegen, Enschede en Utrecht zijn de musici van Riverside graag geziene gasten op bijvoorbeeld studentenfeesten.

Riverside als bruiloft band
Een belangrijk aspect binnen de optredens van Riverside vormen ook de optredens tijdens bruiloften. ‘Kijk, zo een dag in voor het bruidspaar en de familie en vrienden altijd een zeer speciale dag die nooit meer wordt vergeten. Als wij, als band, daar ons steentje aan kunnen en mogen bijdragen om er een geweldig feest van te maken, dan vinden wij dat ook een eer en doen wij er ook letterlijk alles aan om dit doel te bereiken. Vaak spreken wij vooraf nog even met het bruidspaar de avond door om zodoende aan alle wensen te kunnen voldoen’.

Riverside Reloaded
Hoewel de band vroeger ook een zangeres in de gelederen had tourt de band nu met enkel mannen door het land. Onder de naam Riverside Reloaded is de band helemaal klaar voor een nieuwe uitdaging!

Kortom: sympathieke muzikanten, altijd enthousiast en heerlijk om mee te kunnen en mogen werken!

Vanaf nu boekt u Riverside bij STEM Entertainment. Informeer voor beschikbaarheid en prijzen!