Driven

Driven

Gedreven muzikanten die weten wat feest is!

Driven, één van Nederlands beste coverbands, is absoluut uniek! Met een dijk van een zangeres en een zanger/toetsenist staat de frontsectie steviger als een huis! De strakke instrumenten-sectie achter hen zorgt voor een solide basis en laat de band lopen als een trein! Niet alleen de kwalitatief uitstekende muziek, maar juist ook het grote entertainment-gehalte, het knallende enthousiasme, het mega-uitgebreide repertoire en de spontaniteit en flexibiliteit op het podium maken Driven tot een zeer gerespecteerde band in het bekende cover-circuit! Bovendien zijn de muzikanten en haar crew ook nog eens super meedenkend en flexibel en dus een genot om mee te werken!

Ervaring in diversiteit
Al meer dan een decennium lang zijn de rasmuzikanten van allround coverband Driven feestvierend Nederland, en ook zelfs het buitenland aan het veroveren. Door haar unieke eigenschappen kan de band alles moeiteloos aanpakken: bedrijfsfeesten, bruiloften, kermissen, studentenfeesten, feesttenten, festivals, jaarmarkten maar ook diner-shows, recepties, huwelijksceremonies en zelfs mobiel entertainment en kindershows. Ook heeft de band een zeer uitgebreid carnavals-repertoire voor handen indien gewenst. Driven past in elk plaatje!

Entertainment gehalte
Waar de naam ‘Driven’ valt, worden vaak ook de woorden ‘enthousiasme’, ‘muzikaliteit’ en ‘gedrevenheid’ genoemd. Aan de laatste dankt Driven haar naam maar ook de andere termen zijn onlosmakkelijk met de band verbonden.
Het echte geheim van Driven is echter moeilijk te verklaren, maar iedereen die de band ooit heeft mogen meemaken zal beamen dat je onmiddelijk wordt meegesleurd in een positieve baan rond de muzikale wereld van entertainment. En niet alleen de band staat centraal maar juist ook het publiek! Want naast het hoge muzikale niveau staat een optreden van Driven ook garant voor de nodige en gepaste interactie met de zaal.

Waar veel coverbands achterblijven in het onderdeel enterainment heeft Driven de insteek dat de basis van een geslaagde avond meer is dan alleen hoogwaardige muziek. Om mensen écht te kunnen pakken is méér nodig. Spontane improvisaties, gastoptredens, verzoekjes van A tot Z, unieke woordspelingen en vooral veel humor zijn de ingrediënten waarmee Driven dit avond aan avond voor elkaar weet te krijgen! Door haar enorme flexibiliteit en jarenlange ervaring weet Driven in een mum van tijd de zaal en het publiek te ‘lezen’ en past de band haar voorkomen en repertoire direct aan de situatie aan. Het gevolg:……een gegarandeerd onvergetelijke en unieke avond, voor jong en oud!

Driven is exclusief te boeken bij STEM Entertainment.