Roy Donders

Roy Donders

Als u denkt aan gigantische hoeveelheden haarlak, spectaculaire huispakken en bergen glitters, dan denkt u vast ook aan Roy Donders! Deze sympathieke en rasechte Tilburger weet elke week tienduizenden mensen te vermaken met z’n realitysoap ‘Stylist van het Zuiden’. In deze reallife-soap zien we de grappige en eerlijke Donders terwijl hij door het land reist met z’n huispakkenparty’s en hier en daar enkele meezingers ten gehore brengt!

Roy Donders heeft een eigen kledingwinkel annex kapsalon in de beruchte Tilburgse volkswijk Broekhoven. Vrouwen uit het hele land komen hier naartoe. Gewapend met zijn krultang en talloze bussen haarlak tovert de stylist de haren van de dames om tot ingenieuze kapsels met harde krullen, wafeltjes of opgestoken kunstwerkjes. De ondernemende stylist kan zijn glitterimperium uitsluitend runnen door de onbetaalbare en onafgebroken steun van zijn familie. Werk en privé lopen dan ook naadloos in elkaar over.

Roy Donders heeft al een mooi leven, maar toch gaat er nog het één en ander veranderen. Zo heeft hij onlangs zijn eigen huispakkenlijn opgezet. Natuurlijk met een Roy Donders-signatuur, oftewel: bling bling, steentjes, pailletjes en printjes. “Want ik ga echt niets maken zonder steentjes”, aldus Roy.

Zanger Roy Donders boeken? Dat kunt u vanaf nu doen bij STEM Entertainment!