Jeroen van Zelst

11 Jaar was hij toen hij voor het eerst mee ging draaien op een feestje bij een bekende in de tuin. Hij mocht mee, maar lag om 23:00 uur al te slapen in de auto. Dit werd echter steeds later en voordat hij het wist hield hij het gewoon tot 01:00 uur vol. Na jarenlang “meegaan” werd het op zijn 15e toch echt tijd om voor het eerst alleen te gaan draaien. Vol trots was hij dan voor het eerst de DJ op een communiefeestje.

Hierna volgde vele jaren met feesten en partijen, waardoor Jeroen echt Allround is geworden. Muziek kennis vanaf de 60’s tot nu helpen hem daarbij.

Naast alle feesten en partijen werd het ook maar eens tijd om iets anders te gaan proberen. Op vakantie in Spanje trok hij de stoute schoenen aan, liep een Nederlandse discotheek binnen met de mededeling dat hij hier de volgende dag zou draaien. De kroegbaas stemde in en de eerste buitenlandse ervaring was een feit. Tijdens de Holland Party in Platja d’Aro leefde hij zich helemaal uit en het werd een groot succes. Die vakantie heeft hij toen nog meer avonden gedraaid.

Daarna is hij gedurende 5 jaar elke zomer weer teruggegaan naar Platja d’Aro, waar hij gemiddeld 3 keer in de week de Hollandse vakantievierders avond na avond naar zijn hand wist te zetten. Weer een ervaring rijker. In die periode werd ook zijn DJ naam geboren: DJ Joene.

Die jaren werd hij ook gebombardeerd als vaste DJ op de schoolfeesten van zijn oude middelbare school, en de feesten en partijen bleven komen. Tegenwoordig draait Joene haast op elke gelegenheid. Of het nu een bruiloft betreft, of een verjaardag, bedrijfsfeest of kroeg / discotheek, Jeroen zet overal de tent op zijn kop!

Zanger
Sinds ongeveer 3 jaar is Jeroen ook aan het zingen geslagen. In Januari 2011 is zijn eerste CD Single “Colinda” uitgekomen bij Berk Music, onder het label Zebra.

Daarna volgde de single “Hey, Ga Je Mee?”, een bewerking van “Beach Baby”. We praten dan over Juni 2011. De maanden daarna is er met man en macht gewerkt aan wat de nieuwe feestplaat moest worden voor Carnaval 2012. Dit resulteerde in de single “Dansen”, een cover van Pater Moeskroen. Deze single bleek een schot in de roos te zijn want vanaf deze single zijn de boekingen steeds beter gaan lopen.

Na een muzikaal uitstapje in de vorm van single nummer 4 “Leef Je Leven”  is in September 2012 de single “Jij Bent Veel Te Jong Voor Mij” verschenen. Dit is een samenwerking met goede vriend DJ Jordy Graat. Weer een echte Feestplaat met een hoog meezing gehalte!

Inmiddels is Jeroen een veel geboekte feestzanger in kroegen en op feesten en partijen. Jeroen van Zelst is vanaf 2014 te boeken bij STEM Entertainment.