Wouter van der Goes

Wouter is geboren op 18 januari 1973 in Alkmaar. Op zijn twaalfde krijgt hij uitgelegd hoe een mengpaneel werkt, en vanaf dat moment is Wouter verloren. Met gemak haalt hij een mengpaneel uitelkaar om hem vervolgens weer in elkaar te puzzelen.

Na het behalen van zijn MEAO-diploma en zijn Assurantie B, gaat Wouter aan de slag als verzekeringsmakelaar. Maar hij kan zijn hobby niet loslaten en in 1995 gaat Wouter aan de slag bij Radio 538. Hij presenteert daar diverse programma’s, waaronder ‘Weekend Warming Up’, ‘After Dark’, ‘Peepshow’ en ‘538 Classics’. De volgende uitdaging vindt Wouter bij Veronica FM en aansluitend bij Yorin FM. Hier presenteert hij samen met Gijs Staverman het programma ‘Gijs & Wout in de middag’ en later ‘Wout In De Middag’.

In 2004 maakt Wouter de overstap naar BNN waar hij met veel plezier iedere werkdag van 16.00 uur tot 18.00 uur te horen is. Met het programma Wout! brengt Wouter een leuk, fris middagprogramma op 3FM. Hij wordt hierbij bijgestaan door Astrid de Jong en zijn eigen PA Filemon.

Sinds 1 september 2006 is Wouter van der Goes programmadirecteur en DJ bij Q-Music.