Sunnery James & Ryan Marciano

Sunnery James & Ryan Marciano

Sunnery James en Ryan Marciano, twee overduidelijke persoonlijkheden met één doel: om zoveel mogelijk mensen te entertainen met hun diepe en funky house sound. Als DJ duo zijn ze onweerstaanbaar! Plaats ze samen in een DJ booth en spontane interactie en zwoele sfeer is er. Met oog voor het publiek en oor voor elkaar passen zij zich eindeloos aan hun omgeving aan.

Vanaf het moment dat ze professioneel begonnen te worden werd meteen afgesproken dat ze serieus met hun passie, House muziek, zouden omgaan. Alhoewel ze al van kinds af aan bezig zijn met muziek, voelt dit moment aan als gisteren. Na hun eerste gezamenlijke optreden, volgde al veel residenties bij verschillende nationale organisaties. Tevens waren ze te horen op elk vooraanstaande club/event. Sunnery en Ryan hebben zich in een rap tempo neergezet als top DJ’s. In een korte tijd, werden hun exotische namen Sunnery James en Ryan Marciano omgezet in volwassen gezichten in de dance scene.

Sunnery James komt voort uit een muzikale familie, waar hij allerlei verschillende muziekstromen ervaarde. Vanaf 7-jarige leeftijd ging hij piano spelen. Als DJ en producer haalt hij daar nog steeds zijn voordeel uit. Sunnery ontmoette Ryan toen hij 19 was. Ryan Marciano is een specialist in het onderscheiden van kwaliteitsmuziek. Voor Ryan is muziek ‘a way of life’. In zijn jongere jaren was Ryan de grappenmaker. Inmiddels is Ryan een kalm persoon geworden, die zijn opleiding heeft afgerond en al zijn creativiteit in muziek stopt.

Deejaying is dé manier om hun passie voor muziek met anderen te delen. Ze worden geïnspireerd door DJ’s als Dennis Ferrer en Kerri Chandler, artiesten waar ze ook al mee optraden. Ook hebben ze vele ambities. Naast optredens zijn ze druk bezig met produceren. Zelfs dat doen ze samen. Alsof ze elkaar al niet vaak genoeg zien tijdens gigs en hun privé leven! In mei 2008 kwam hun eerste track uit, ‘Pina’. Later dat jaar, brachten Sunnery en Ryan hun clubhit ‘Lift U Up’ featering Melvin Reese en Greed ’n Pride. Verschillende remixen en originele producties zijn onderweg en hun repertoire groeit per week.

In februari 2009 traden Sunnery en Ryan op bij Dirty Dutch Aftershock. Deze keer een 3-uur lange set in de Heineken Music Hall, waar 5500 mensen kwamen voor de SJRM hype. Het Dirty Dutch event werd gehouden in de Amsterdam RAI, waar Sunnery en Ryan optraden voor 20.000 bezoekers. Sunnery James en Ryan Marciano hebben ook de CD gemixed die samen werd uitgebracht met de Dirty Dutch DVD. Dit is slechts het begin van een spetterende en grenzeloze toekomst!