Silvan Stoet

Silvan Stoet

Als gozertje van vier was Silvan al aan het klooien aan oude radio’s en maakte hij van kartonnen dozen z’n eigen radiostudio. Met cassettebandjes opnemen en dan de zogenaamde uitzending door de brievenbus gooien van de buren…

Op z’n veertiende mocht hij z’n eerste lokale radioprogramma maken bij de Domroep in Utrecht; een Jazz programma, daar weet hij tot op de dag van vandaag nog steeds niets van! Uiteindelijk is hij jaren blijven plakken bij Stadsomroep Utrecht en heeft daarna nog zes jaar bij City FM gedraaid.

Daarnaast werkte Silvan ook als publieksentertainer bij zo’n beetje alle tv programma’s waar maar publiek bij is. Van ‘Staatsloterij Show’ tot ‘Waku Waku’! Ook deed hij veel presentaties op beurzen en evenementen. Hij was als voice-over te horen bij de TROS/Idtv bij ‘Match&Win’. Als geluidsman trok hij de wereld over voor onder andere de NCRV, maar ook voor ‘Yorin Travel’ en ‘Expeditie Robinson’.

Ook trok Silvan als dj door het land. Hij begon bij de Mega Party van de Hitkrant, daarna bij Veronica FM, later Yorin FM en de Break Out! Dance Party. Momenteel draait hij ook voor Radio Veronica’s DJ Tour. Verder mocht hij als dj voor het Holland Heineken House mee naar de Olympische Spelen in Japan. Dat beviel zo goed dat hij sindsdien ook al heeft gedraaid in Sydney, Salt Lake City en Athene. Afgelopen jaar draaide hij in Shanghai (China) ter ere van de opening van de nieuwe club VIProom!

In 2003 kreeg hij de kans om wat tv-ervaring op te doen voor de camera. Twee seizoenen mocht hij Manon Thomas dagelijks vergezellen in het programma ‘Welkom Wehkamp’ op SBS6.

Toch is de liefde van radio altijd bovenaan blijven staan en daarom zit Silvan al sinds oktober 2004 bij Radio Veronica helemaal op zijn plek. Hij is maandag tot en met donderdag te horen tussen 19.00 en 22.00 uur met ‘Alleen Echte Hits’. En op zaterdag- en zondagochtend hoor je Silvan tussen 09.00 en 12.00 uur met ‘Weekend Hotline’.

Kortom: Silvan Stoet hoor je 6 dagen in de week op Radio Veronica met alleen echte Hits!