Ronald Sebök (DJ Toon)

DJ Toon alias Ronald Sebök raakte al op jonge leeftijd geïnteresseerd in ‘muziek’. Hij deed ervaring op bij diverse lokale omroepen met het samenstellen van muziekprogramma’s. Daarnaast presenteerde hij als DJ bij o.a. Radio 10 Gold, Radio M Utrecht en Radio 2. Vandaag de dag is Ronald Music Director bij het commerciële radiostation 100% NL wat wekelijks meer dan 1.8 miljoen luisteraars bereikt.

Naast zijn radiowerk is Ronald al ruim 12 jaar gepassioneerd DJ in het land. Van een RTL FM feestavond, voorprogramma van Wipneus en Pim tot talloze classicparty’s en bedrijsfeesten voor onder andere McGregor, Albert Heijn, ABN AMRO en Tele2.

DJ Toon is breed inzetbaar, kan indien gewenst enthousiast presenteren en bezit een enorme berg muziek. Van dance-classics tot meezingers en alles wat er tussen zit. DJ Toon staat voor een geslaagde avond en zorgt ervoor dat sfeer en muziek volledig aansluiten bij de wensen voor een fantastisch feest. Ronald is wat betreft zijn DJ werkzaamheden ook nog een beetje anders dan veel andere DJ’s. Hij draait namelijk niet alleen lekkere muziek maar hij kan ook draaien met een uitgebreide collectie videoclips, wat een geweldige ervaring is!