Rob Toonen

7 jaar lang presenteerde Rob Toonen samen met zijn maatje Mental Theo “The Creepshow” op Slam!FM. Deze doldwaze radioshow is elke vrijdag en zaterdag te beluisteren van 18-20uur. Ook door zijn presentaties van Goapresski in Ahoy kreeg Rob landelijke bekendheid.

Rob Toonen werd geboren in Groesbeek en z’n eerste woordjes waren: ‘breng me een microfoon’. Rob speelde nooit verstoppertje vroeger, want niemand kwam hem zoeken. Zijn moeder bond hem vroeger als kind een stuk vlees om z’n nek, anders wou zelfs de hond niet met hem spelen.

Z’n hobby is korfbal, maar helaas viel ie al snel door de mand. Verder denkt hij altijd heel goed na voordat ie iets stoms zegt en is verslaafd aan krimi’s, haalt zelfs na een aflevering van CSI z’n vingerafdrukken van de afstandbediening.

Sinds een paar jaar is Rob getrouwd. Zijn vrouw is een lot uit de loterij zegt ie…. helaas niet het winnende. Nu, na een paar jaar overweegt hij de kinderen weg te doen, omdat de kat er allergisch voor is.

Rob stapt regelmatig met het goede been uit het verkeerde bed. De Rob Toonen Fanclub heeft binnenkort weer een meeting. Wil je ook komen? Je bent welkom in de telefooncel op de oude markt in Enschede.

En hier is de Rob Toonen Dating-Tip1: Om indruk te maken op je date is het belangrijk de deur voor haar open te doen…….