Lindo Duvall

Op 8 maart 1973 komt Lindo in Den Bosch ter wereld. Tot z’n veertiende houdt hij zich voornamelijk bezig met Lego. School vind hij helemaal niets: tot zijn zestiende heeft hij het volgehouden op het Gymnasium, alhoewel hij meer spijbelde dan hij lessen volgde. Een rustig kind kan je hem niet noemen; hij blinkt uit in kattenkwaad.

Het leven als dj begon voor hem toen twee schoolvrienden in een klein zaaltje in Sint Michielsgestel druk bezig waren een bijna lege zaal warm te draaien. Hij vroeg of hij het eens mocht proberen en hij kreeg de smaak al snel te pakken. Binnen 3 weken was hij een eigen drive-in-show begonnen en draaide hij op allerlei kleine feesten en partijen. Na een nacht stappen is hij op eigenaar van een discotheek in Den Bosch afgestapt en heeft hij uiteindelijk een aantal jaat gedraaid. Via enkele drive-in-shows en Radio Benelux, Avulo, Falcon Radio en CRM (Belgi√ę) is hij bij radio 538 terecht gekomen. Sinds 1 januari 1998 is Lindo in dienst bij Radio 538. Hij heeft daar intussen alle dagdelen van het weekend gehad en hij presenteerde onder andere in de zomer van 2000 twee weken lang de ochtendshow Evers Rot Op samen met Erik-Jan Rosendahl.

Op de helft van 2003 kreeg Lindo uiteindelijk een plekje buiten de weekendprogrammering. Maandag t/m donderdag presenteerde hij een nachtprogramma tussen drie en zes en had hij een programma op zondagavond van 22:00 tot 00:00. Toen Dennis Ruyer eind 2003 de middagshow voor zijn rekening nam kreeg Lindo Duvall de kans om een half jaar lang Greatest Hits te presenteren. Tegenwoordig hoor je hem maandag tot en met donderdag tussen 00:00 en 03:00 in de nacht, daarnaast presenteert hij ook zaterdanmiddag van drie tot zes een programma op Radio 538.