Headhunterz

Headhunterz

Headhunterz is een project uit 2006 van de Veenendaalse dj Willem Rebergen (geboren: 12 september 1985). Headhunterz produceert hardstyle-platen. De bekendste hiervan zijn Rock Civilization, Scantraxx Rootz, Reloaded part II, End of my Existence, Just say my name, Subsonic en A new day. Hij was vanaf zijn negende muzikaal actief in een kinderkoor, nam later cd’s op en sprak stemmen in voor films. Hij treedt ook op onder de naam Antifact; onder die naam heeft hij o.a. Astaloca en The Path Of Righteousness gereleased. Headhunterz bestond eerst uit twee mensen, namelijk Willem en Bobby (DeeJ-010), maar Willem had meer ambitie om er mee door te gaan.Ook zat Willem op de Rockacademie, maar daar konden ze hem niet helpen met hardstyle. Rebergen debuteerde kort daarvoor als producer genaamd Nasty D-Tuners, waarna er een aantal platen op het label Scantraxx verschenen. Willem heeft ook een eigen platenlabel, Scantraxx Reloaded, een sublabel van Scantraxx.

Als Headhunterz boekte hij vanaf 2006 succes. Hij trad op bij Defqon.1 2006 en mocht een paar maanden later in een uitverkocht Gelredome samen met The Prophet optreden op het dance-event Qlimax. Rebergen had succes met z’n platen en optredens en dit werd opgemerkt door organisatie Q-dance die in 2007 bij de planning van Qlimax rond het eind van de zomer besloot Headhunterz opnieuw te boeken. In 2008 erna stond Willem op bijna alle grote events.

Samenwerkingen met andere producers heeft Headhunterz vooral met Wildstylez gedaan. Zijn eerste samenwerking was met The Prophet. Samen maakten zij de platen “Scar Ur Face” en “High Rollerz”, speciaal voor het optreden op Qlimax 2006. Pas veel later zou er weer een samenwerking volgen, genaamd “The Summer of Hardstyle”. Deze zal onder de alias “Proppy (The Prophet) & Heady (Headhunterz)” uitkomen.

Andere samenwerkingen zijn “Tonight/F*** Me I’m Famous” met de Noisecontrollers, één van de weinige platen waar Scantraxx én Fusion artiesten samen de studio indoken. Verder is er ook een nauwe band met de Italiaanse DJ Technoboy.