SchoolPartyTour

SchoolPartyTour

Elke school, of nee…. elke léérling heeft recht op een super knallend schoolfeest! Want wat is er mooier dan uit je dak te kunnen gaan met al je klasgenoten? En dat nog wel op je eigen school!

Speciaal voor alle leerlingen in Nederland die zin hebben in een écht feest is de SchoolPartyTour ontwikkeld; een volledig en compleet verzorgd schoolfeest op een locatie naar keuze en geheel afgestemd op de wensen van leerlingen!

De SchoolPartyTour staat garant voor een spetterende combinatie van licht, geluid, aankleding en muziek. In een mum van tijd wordt elke aula of kantine omgetoverd in een waar feestpaleis! Een mega-moderne lichtshow, op-en-top geluidsinstallatie en een super-strakke aankleding zijn dé ingrediënten voor een onvergetelijk schoolfeest! En niet te vergeten natuurlijk de bekende huis-DJ, die van elke feestje een FEEST maakt!

Het geheim en het unieke aan SchoolPartyTour is de nauwe samenwerking met STEM Events & Entertainment. Door deze samenwerkingen kan schoolPARTYtour aan alle speciale eisen voldoen betreft licht, geluid, podium en aankleding. Bovendien is het hierdoor mogelijk om tegen een scherpe prijs een ‘special-act’ bij te boeken, zoals een bekende DJ of artiest!

Deze PartyTour is ook te boeken voor andere gelegenheden zoals bedrijfsfeesten en evenementen, en tevens als Silent Disco act. Informeer bij STEM Entertainment voor de mogelijkheden.