DJ Roel Adriaans

DJ Roel Adriaans

Van de oudste hits tot de nieuwste kneiters
Zijn deejay stijl kun je het beste omschrijven als; voor ieder wat wils, up tempo en alles door elkaar. Hij houdt de hele avond het tempo flink omhoog en zweept het publiek op door middel van zijn microfoon gebruik.

Interactie met het publiek staat voor Roel hoog in het vaandel. Zo speelt hij op een leuke manier met het publiek en zorgt hij voor veel gezelligheid in de zaak! Tevens deinst hij er niet van terug om de microfoon vast te pakken en mee te zingen op de gezellige en vrolijke klanken.

Roel is een ras echte entertainer en zal van elk partijtje een opzwepend feest maken! Dat Roel een feest kan maken is geen geheim. Zo is hij drie jaar achter elkaar genomineerd geweest als opkomend party dj van Nederland en wist hij hoog mee te dingen in de prijzen.

Buitenland
Roel is regelmatig te vinden in het buitenland. Zo stond hij in Salou bij de [email protected] Ook stond hij in de Pacha La Pineda ( Salou ) en heeft hij gestaan in Chersonissos bij de Baja Beach Club waar hij dag na dag zijn passie mocht tonen.

Voor boekingen neem contact op met STEM Entertainment.