Jeroen Post

Jeroen Post

Ooit begon hij als banketbakker moorkoppen en tompoucen te maken , maar zag al snel dat hij daar niet oud mee wilde worden. Na een korte carriere in de boyband Velvet begon hij in 1998 als Vj bij TMF. Na Jarenlang het gezicht te zijn geweest van de populaire muziekzender TMF.Een droombaan waar hij Wereldsterren als 50 ct, Mariah Carey & Justin Timberlake voor de camera mocht interviewen.

Toch werd het tijd voor post om zijn vleugels te spreiden, Ondertussen zijn er al weer een hoop diversen projecten voorbijgekomen : Van een wakeboardschool runnen tot muziek produceren.Zelfs als Ringpresentator bij K1/Showtime kickboksgala,s vliegt post door heel europa om kampioenen op spectaculaire wijze aan te kondigen.Met als hoogtepunt afgelopen mei waar hij in de Amsterdam arena voor meer dan 16.000 mensen stond.

Dat Jeroen niet stil zit mag wel duidelijk zijn… Ook als DJ weet hij het nodige los te maken bij het Publiek. Elke winter is hij in Frankrijk en Oostenrijk als dj/presentator te vinden maar ook in de zomer toert hij 7 weken lang door Spanje , griekenland om vakantiegangers helemaal uit hun dak te laten gaan. Zelfs in de nederlandse clubscene heeft post een aantal housereleases uitgebracht onder de Naam JETSETTERZ.

Druk en altijd onderweg is een kenmerk van de dagelijkse leefritme van jeroen en ook op sportief bewustzijn en gezond leven heeft hij een duidelijke richting… Daarom geeft hij ook voorlichting op scholen aan jongeren over voeding en beweging. Jeroen: Jongeren bewust maken van een gezondere leefstijl is noodzakelijk, zeker met het overgewicht wat tegenwoordig drastisch toeneemt in onze maatschapij.

Zijn Proffesionele Radiocarriere begon bij 100% NL , 2 jaar geleden, daarna presenteerde hij met veel plezier bij de Skyradio Group De TMF Hitradio top 30, tot afgelopen januari 2010 Jeroen een super aanbieding kreeg voor zijn eigen programma op SLAMFM! Genaamd SLAMnl! Iedere zondagavond tussen 20.00 en 21.00 ontvangt Jeroen artiesten , dj,s en producers van aankomend talent tot gevestigde orde in zijn programma

En als je dacht dat we klaar waren ?? niks ervan!! Jeroen heeft onlangs onder eigen naam zijn eerste Clubtrack uitgebracht genaamd DAYWALKER en schoot gelijk de top 20 binnen bij verschillende download sites.

Jeroen: “Ik geniet van leuke dingen doen en muziek en entertainment is iets wat aan me blijft plakken als een hardnekkige schimmel, je komt er nooit meer vannaf hahahaha.”