Totolicious (Toto)

Totolicious (Toto)

Wie kent de muziek van Toto niet? In 2009 kondigde de band, bestaande uit de meest gerespecteerde studiomuzikanten uit de Amerikaanse popgeschiedenis, aan te gaan stoppen na 33 jaar prachtige muziek. In die 33 jaar zijn véél hits, als Rosanna, Stop Loving you en natuurlijk Africa, voortgebracht die heden ten dage nog vaak op verschillende radiozenders te beluisteren zijn. TOTOLICIOUS is opgericht in 2007 en speelt covers van Toto. De band bestaat uit een groep goede, ervaren muzikanten met een enorme passie voor Toto. Na veel leuke reacties van vrienden en familie is eind 2008 een try-out georganiseerd. Dit optreden was zo’n succes dat er vele optredens volgden.

In 2010 besloot TOTOLICIOUS mee te doen aan de grootste bandwedstrijd van Nederland “The Clash of the Coverbands”. Na de vakjury in verschillende voorronden te hebben overtuigd van hun kwaliteiten stond TOTOLICIOUS uiteindelijk uit 1600 inschrijvingen bij de beste negen bands in de landelijke finale op 9 april 2011.

De gangbare en lekker in het gehoor liggende pop/rockmuziek van Toto wordt live uitgebreid met lange intro’s, outro’s, solo’s en verrassende wendingen en dat maakt het geheel tot een muzikaal spektakel in de breedste zin van het woord waar je absoluut bij moet zijn geweest! Uiteraard speelt TOTOLICIOUS alle hits en een selectie van de beste nummers uit het ongelooflijke Toto-repertoire.