The Doors in Concert

The Doors in Concert

Jim Morrison is al meer dan veertig jaar dood. Over zijn muzikale nalatenschap kunnen we dat allerminst zeggen. The Doors In Concert brengt de legendarische muziek van The Doors tot leven.

Met originele instrumenten, bijhorende looks en ongeëvenaarde bekwaamheid met het oeuvre laten zanger Danny van Veldhuizen, toetsenist Reinout Gerlach, drummer Bobby Baudoin en gitarist Gandert de Boo oude tijden herleven. De band streeft in alle opzichten naar perfectie. Alles, maar dan ook alles wordt in het werk gesteld om de sound van The Doors zo nauwkeurig mogelijk te benaderen.

Het viertal gooide hoge ogen tijdens The Clash of the Coverbands. Zowel de vakjury als het publiek sloeg stijl achterover toen de Utrechters met hun versies van classics als ‘Roadhouse Blues’ en ‘Light My Fire’ aantoonden hoe dicht ze bij het origineel kunnen komen. Inmiddels wordt de band in binnen- en buitenland veelvuldig geboekt.

Geen van ons krijgt ooit meer de kans om een van de beste bands van de vorige eeuw te zien. Dan doen we het graag met dat wat er het dichtste bij komt. The Doors in Concert!