Reminder

Reminder

In de zomer van 2012 begonnen muzikanten Rob, Jelle en Jop onder het genot van een biertje en gewapend met gitaren zomaar wat folk en bluegrass muziek te maken. En ja; dat smaakte direct naar meer! Met een pakkende setlist vol folknummers de podia betreden, dat werd het idee!
Diede sloot zich aan bij jongens met haar accordeon, wat perfect paste tussen de andere akoestische instrumenten, onder ander gitaar en banjo. Een zanger was het enige dat ontbrak, maar na enige tijd zoeken was daar ineens Koen.

Reminder heeft een setlist met folkmuziek vol zelf verbouwde covernummers van onder anderen Mumford & Sons maar ook Old Crow Medicine Show. De band laat ook steeds meer eigen werk horen. Dat betekent uitdagende zang, zoveel mogelijk akoestisch en bovendien ‘drums are not allowed’. Daarvoor in de plaats dus pakkend akoestisch werk waarbij snaarinstrumenten en accordeon domineren.

Plezier in het maken van muziek spat van het podium en dit enthousiasme brengt de band dan ook direct over op haar publiek. Reminder weet het publiek te raken met muziek, sfeer en feest zoals men eigenlijk iedere dag wel zou wensen.

Reminder bestaat uit:
Diede:   accordeon
Koen:    leadzang, mandoline
Jelle:     banjo, zang
Jop:       gitaar, zang
Rob:      bas, zang