Queen Revival Band

Queen Revival Band

Queen is een van de meest succesvolle en belangrijkste bands uit de geschiedenis van de Rock muziek. Wereldwijd kreeg het laatste Queen album ‘Made in Heaven’ alleen al meer dan 5 keer goud, 10 keer platina en 4 keer dubbelplatina (incl. Duitsland en Nederland) en 6 keer platina in een aantal andere landen.

In een spectaculaire live show, die is opgedragen aan Queen en Freddy Mercury, neemt de Queen Revival Band je mee naar de 70’s en 80’s. Ze brengen meesterwerken ten gehore als “We are the champions”, “Bohemian Rhapsody”,”radio Gaga”..etc. Alle megahits van de legendarische groep Queen worden op een geweldige wijze vertolkd door deze band welke louter en alleen bestaat uit top-muzikanten!

Met een podium precies als het origineel, de typische Queen outfits (vooral de ongelooflijke uiterlijke gelijkenis van Harry en Stevan alias Freddie en Brian) en ‘Freddies interactie met het publiek zetten ze een werkelijk waanzinnige show neer.

De groep beschikt over een fantastische geluidsinstallatie, een perfekt werkende groep technici rond de groep en een onvoorstelbaar mooie lichtshow.