New Gig in Town (The Eagles)

New Gig in Town (The Eagles)

Een lange, lange tijd geleden… Vele lichtjaren van hier in een zonnestelsel ver weg van de onze was er een band genaamd: “The Eagles”. Deze band was befaamd door zijn op country- en folk-geïnspireerde geluid maar ook door traditionele rock & roll stijlen en in hun latere werk, het wijdsverspreide populaire rockgeluid ook wel “classic rock” genoemd.

The Eagles waren groots, nee…… FENOMENAAL!! Ze speelden in de verste uithoeken van hun zonnestelsel en verder. Op een dag besloten zij om voortaan in hun eigen achtertuintje te blijven en de rest van het zonnestelsel ontheemd achter te laten. Verstoken van hun krachtige harmonische stemmen, verstoken van hun magistrale gitaarlicks waarbij kippevel gegarandeerd was. Vanaf die dag was ons zonnestelsel leeg……………tot vandaag!

Want er is een fantastische Eagles tribute band, genaamd New Gig in Town! Een Eagles project van zes professionele musici met een missie. Wereldhits als Hotel California en New Kid In Town komen voorbij. Leuk om naar te luisteren en om naar te kijken. New Gig In Town is een totaalconcept, waarin The Story Of The Eagles wordt verteld, ondersteund door beeldmateriaal. In het programma is tevens een akoestische set waardoor er een intieme en persoonlijke sfeer ontstaat. Als Eagles liefhebber mag je dit niet missen!