CCR-Revival

CCR-Revival

CCR – Revival: De bandnaam verraadt meteen al duidelijk waar deze band hun inspiratie vandaan heeft gehaald. Dat is namelijk de eind jaren zestig begin jaren zeventig enorm populaire Amerikaanse formatie Creedence Clearwater Revival. De belangrijkste man van C.C.R. was John Fogerty en ook uit zijn solo materiaal wordt bij C.C.R.- Revival herhaaldelijk geput.

Ondersteund door muzikale topkwaliteit weet CCR-Revival met energieke en spectaculaire shows veel mensen te overtuigen. Enthousiasme en gedrevenheid zijn ingrediënten die de Drents-Groningse band inmiddels meer dan 12 jaar op de weg houdt. Eigenschappen die nog altijd bewezen worden door de altijd groeiende populariteit die de band geniet in alle delen van het land.

CCR-Revival behoort al jaren tot de top uit het live-circuit van de Nederlandse tribute bands en is een graag geziene act op festivals, evenementen en is met grote regelmaat te zien in feesttenten en de grotere kroegen. Met een strakke performance en een energieke uitstraling zet CCR-Revival tijdens haar live-shows een goede sfeer neer. CCR-Revival is een band met potentie en een absolute must voor elke CCR, John Fogerty en de jaren zeventig muziekliefhebber. De sound van CCR-Revival kenmerkt zich door John Fogerty’s latere tours (Premonition, Long Road Home).

CCR-Revival tekent voor een zeer geslaagde en unieke avond. Een sfeervolle lichtshow, goede sound en een strak decor maken het plaatje van deze karakteristieke band compleet. Met een goed opgebouwd repertoire weet de band haar publiek keer op keer te boeien. CCR-Revival is energiek, strak maar vooral een lekkere rock ‘n roll live-band CCR-Revival heeft een setlist van 1 uur met daarin alleen de nummers waarvan wij de overtuiging hebben dat deze in elke zaal of gelegenheid goed tot uiting komen.

Dit zou goed te gebruiken zij op sixties en seventies festivals, als voorprogramma, of als act op zich, dit met de aantekening dat de set maximaal 1 uur duurt. Daarnaast heeft de band een setlist van 1,5 uur uit de jaren 70/80. Dit varieert van the Beatles / the Stones, tot aan David Bowie, Golden Earring, Bob Dylan, U2, zelfs Phil Collins, Stevie Wonder en Bruce Springsteen. Dit betreft bekende nummers welke op onze eigen manier worden gebracht met hetzelfde enthousiasme en podium-inzet als de nummers van CCR-Revival.

Op deze wijze kan de band 2 shows brengen op dezelfde avond, op dezelfde locatie! Informeer bij STEM Entertainment naar de mogelijkheden.