Flowfabriek

Flowfabriek

Acht mannen, één vrouw. Telt u even mee?

Aanwezig zijn zanger Mister Music en MC Rikatic. Zet deze twee neefjes op het podium en je bent niet meer veilig voor hun aanstekelijke energie. De twee trompettisten Mark en Sven vormen een gouden muzikale duo. Bart en Meike beroeren de trombones alsof het hun lust en hun leven is (oh, wacht even, dat is ook zo) en de ritmische ondersteuning wordt weggezet door de drummers/snare-bass bespelers Bram en Harm. Last but not least, is daar Jan met zijn immense sousafoon, die hij met trots draagt.

Dat allemaal samen vormt de Flowfabriek! Met hun opzwepende klanken blazen ze je zo uit je dansschoenen. En die heb je wel nodig met deze muziek.

De kracht van de Flowfabriek is dat ze zowel de kleine zaal als een groot festival op zijn kop zetten. Dit resulteert in een onvergetelijke muzikale ervaring. Flowfabriek maakt dat je loskomt en wel moet bewegen!

Verschillende podia en festivals hebben al genoten van de Flowfabriek. In 2009 stonden zij onder andere op het vierdaagse festival Jazz in Duketown. Het jaar daarop was Jazzfestival Delft aan de beurt. Na het winnen van de Fight for Fame prijs, mochten zij als openingsact optreden tijdens het Jera on Air festival in Limburg.

Paaspop, Festyland, Extrema outdoor, poppodium W2, 013 Tilburg, Koninginnedag ‘s-Hertogenbosch staan ook op de speellijst van de Flowfabriek. Zelfs in het verre Calella en Lille weten ze hen te vinden!

Een Brass hip-hop band met een zachte G uit het zuiden. Dat moet je gezien hebben! Proef de liefde voor muziek, ervaar de Flowfabriek!