Het Goede Doel

Het Goede Doel

Het Goede Doel is in 2012 weer live te zien op de Nederlandse podia, de band van Henk Westbroek en Henk Temming zal beperkt optreden en een uur hits spelen tijdens festivals en evenementen. De twee artistiek gelijkgestemde Henken zijn de componisten en vertolkers van hits als ‘Belgie’, ‘Nooduitgang’, ‘Sinterklaas’, ‘Gijzelaar’, ‘Alles geprobeerd’, ‘Hou Van Mij’, ‘Alles geprobeerd’, etc.

In 2008 werkten Henk en Henk intensief samen aan het album ‘Gekkenwerk’, tijdens deze samenwerking bleek de magie tussen Henk en Henk nog steeds erg bijzonder te zijn. Daarom werd besloten ook weer samen de planken op te gaan en eerder dit jaar verscheen de opvolger van ‘Gekkenwerk’ genaamd ‘Liefdewerk’, waarmee de band ter promotie een succesvolle clubtour deed.

Eerder, in december van het jaar 2001, kwam de band al éénmalig bij elkaar om twee concerten te geven in de HMH te Amsterdam. Deze optredens stonden in het teken van ’10 jaar gelukkig uit elkaar’ en de beeldregistratie die hiervan werd gemaakt verscheen vorig jaar op DVD en was qua verkoop een groot succes.

Henk Westbroek en Henk Temming: een combinatie die uniek blijft.