Vibe

Een breed repertoire, zeer uitgebreide technische faciliteiten en het grote enthousiasme van de band maakt coverband VIBE zeer allround. En dus perfect inzetbaar voor iedere bruiloft, evenement en op iedere locatie!

Geen feest is hetzelfde. Daarom wordt het repertoire elke avond weer, à la minute, bepaald. Een zeer breed repertoire maakt het mogelijk om voor ieder feest en in iedere setting een passend repertoire te spelen. Met hits en vele medleys van nieuwe en oude feestclassics brengt VIBE feest in een nieuw jasje. Daarnaast kunnen met de welbekende VIBE-flyers verzoeknummers worden aangevraagd. Vul je verzoekje in, drop hem op het podium en VIBE zal je verrassen!

VIBE beschikt standaard over een splinternieuwe GAE geluidsinstallatie geschikt tot 2500 personen, zeer professionele en zeer compact randapparatuur en een zeer uitgebreide en moderne lichtshow. Hiermee is de crew in staat om op iedere locatie, in overleg met de opdrachtgever en de organisatie, de voor ieder meest optimale configuratie te bouwen.Daarnaast is deze set uitermate geschikt en compleet aangepast voor het begeleiden of inprikken van artiesten.

Voor grote podia of locaties die dit vereisen staat in het HPL magazijn een GAE line-array systeem, in overleg en op aanvraag, tot uw beschikking. Met dit geluidssysteem, geschikt tot meer dan 5000 personen, is het mogelijk het geluid zo te bundelen dat over afstanden tot 100 meter op iedere plek van de vloer het geluid dezelfde kwaliteit en hetzelfde volume heeft. Daarnaast is het mogelijk het geluid zo te richten dat buiten de tent of locatie weinig tot geen geluidshinder plaatsvindt. Hiermee kan worden voldaan aan de geluidsnormen die vergunningverleners van u, als opdrachtgever, vereisen.