Vangrail

Vangrail

Vangrail staat al jaren bekend als dé band die garant staat voor een show vol energie en laat overal een diepe indruk achter. Er wordt gesproken over een avondje Vangrail, wat inmiddels een begrip is.

Wat ze doen is heel simpel, althans dat lijkt zo. Ze hebben een uitgebalanceerde show met bekende klassiekers en hedendaagse hits. Deze show die, doordat ze deze constant blijven vernieuwen, te alle tijde werkelijk elke tent, elke zaal en elk plein volledig op z’n kop zet! Deze show is ook als bedrijfsfeest of besloten feest beschikbaar en heeft de kwaliteit zoals men die gewend is van Vangrail en voor mensen die het nog niet hebben gezien een ultieme muziek en entertainment beleving! Je weet niet wat je mist!

Een ander avontuur…
Naast het coverwerk heeft Vangrail een contract mogen tekenen bij platenmaatschappij Red Bullet, bekend van o.a. Golden Earring, Het Goede Doel, Shocking Blue. Vangrail heeft zich het afgelopen jaar mogen richten op het schrijven van een nieuwe plaat. Van deze plaat zijn al twee singles in de Nederlandse Top 100 gekomen. Vangrail was te gast bij Radio 3FM, Radio 2, De Tros, De Wereldomroep en alle grote regionale stations.

Op aanvraag kan Vangrail op o.a. festivals een show met eigen werk geven. Ook werken ze aan Vangrail in het Theater. Oftewel, Vangrail is van alle markten thuis: een dampende covershow, of een mooie show met eigen werk. Beide zijn beschikbaar, en voor beide draait Vangrail haar handen niet om!