Third Half

Third Half

Een rete strakke live band, met een dijk van een show gevuld met covers van rock ’n roll tot hardrock. Third Half bouwt altijd en overal een feestje!

Third half is een band met twee geheel verschillende gezichten! Door de opbouw van de sets lijkt het net of er meerdere, verschillende bands op het podium staan. Van een rockshow, tot Rock ’n Roll show geheel in stijl naar 4 stemmige balads… de show blijft boeien, verrassen én ballen houden!

Het podium is over het algemeen niet groot genoeg en het publiek wordt dan ook door de band betrokken bij de muziek, wat tot gevolg heeft dat het publiek vanzelf mee gaat in het enthousiasme dat de band uitstraalt. Van contrabas tot motorzaag alles wordt uit de kast gehaald om het publiek “los” te krijgen.

Niet bang voor grote scharen publiek en niet te arrogant voor kleine aantallen publiek. Alles staat in het teken van de derde helft; veel plezier bezorgen voor mensen die er naar op zoek zijn én het meetrekken van mensen die het het minst verwachten!!

Een stel energieke en enthousiaste rockers die door de jarenlange ervaring getraind zijn in het omgaan met verrassingen en onverwachte wendingen én nooit te beroerd zijn om door te blijven gaan!

Third Half heeft inmiddels al meer dan 275 optredens gegeven in binnen- en buitenland op festivals en in feesttenten, cafés, Irish Pubs, OJC’s, motortreffens, All American Days enzovoorts, enzovoorts….

Third half is te boeken bij STEM Entertainment.