So What (allround coverband)

So What (allround coverband)

Een avondje So What Coverband kijken of boeken staat garant voor een avond swingen, lol en een enthousiaste band. Ons toegankelijke repertoire bestaat uit de beste muziek van de afgelopen decenia, maar ook uit recente hits. Engelstalig, rock, pop, punk, ballads en Nederlandstalige meezingers wisselen elkaar af. Rode draad is altijd de herkenbare meezinger-swinger!

De muzikanten van So What zijn eind 2008 samen gaan jammen. Vier ervaren muzikanten met een gezamenlijk doel: een steengoeie coverband neerzetten. Na slechts een paar maanden stond de setlist en kon het optreden beginnen. Regelmatig repeteert So What in Utrecht en Hendrik Ido Ambacht om te werken aan nieuw repertoire.

De frontman van So What is Menno. Deze rockgod krijgt elke zaal plat met zijn enthousiasme, lyrics en gitaarspel. Richard voorziet de band van een superstrakke drumbasis en samen met bassist Marton vormen ze een solide fundament en ritmetandem. De andere Richard maakt het geheel af met een gitaarspel dat uit haar voegen barst van virtuositeit en muzikaal soleergeweld. Komt dat zien of contacteer STEM Entertainment voor een boeking of meer info!