Slamm

Slamm

Slamm is een knallende allround coverband voor (bedrijfs-)feesten, discotheken en party’s waar steengoede livemuziek moet klinken. Nederlandstalige muziek, stevige rock of lekkere soul en disco: Slamm speelt het allemaal, van hedendaagse top 40 tot all time favourites.

Slamm is een veelzijdige band met een brede repertoirelijst: een reis langs de popmuziek van de laatste dertig jaar, telkens aangevuld met actuele nummers uit de Top 40. De muzikanten van Slamm hebben jarenlange ervaring met allerlei soorten podia: van groot tot klein, van feesttent tot bruine kroeg. Wat de gelegenheid ook is, Slamm is er klaar voor. Slamm luistert graag naar de wensen van het publiek om de avond tot een echt feest te maken. En als u uw verzoek tijdig doorgeeft, kan Slamm het repertoire in overleg uitbreiden. Zodat u ook dat ene speciale liedje op uw feest kunt horen.

De Grand Slamm Party is een spetterende show van een band die uitblinkt in professionaliteit en plezier op het podium.

Slamm vormt samen met de vaste licht- en geluidsmensen een hecht team met één gemeenschappelijk doel: het publiek de ultieme muzikale feestavond te bezorgen.

Maak uw wensen kenbaar en neem contact op met STEM Entertainment.