Rotting Toons

Rotting Toons

De Rotting Toons zijn begonnen in ’89 als band die met stampende rockmuziek in een eigen jasje het hele land wilden veroveren. Dit gingen ze doen in het Brabants dialect. Na veel repeteren kwamen de eerste optredens binnen en vanaf toen ging het snel!

Van een donkerbruin cafeetje met 10 bezoekers tot feesttenten met wel 4000 man……De Toons maken er een feestje van!! Zo hebben ze diverse malen in voorprgramma’s gestaan van o.a. Normaal, Rowwen Heze en Golden Earring. Een hoogtepunt was ook het uitbrengen van hun eerste cd met de naam Stank en Drank in 1992.

Na 5 jaar alles plat gespeeld te hebben werd besloten om ermee te stoppen. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en na 15 stille jaren werd besloten om een reünieconcert te organiseren. Dit gebeurde op 16 mei 2009 en wederom ging het dak eraf! De band had de smaak direct weer te pakken en besloot om weer verder te gaan waar ze ooit gebleven waren!

Na een tijdje van alles weer op orde krijgen en repeteren stonden De Toons in april 2010 wederom in het voorprogramma van Rowwen Heze. Ook Mooi Wark werd aan het lijstje toegevoegd.

Nu zijn ze bezig met een nieuwe cd. Nieuwe nummer vloeien uit de pen en alles krijgt al aardig vorm! 1 ding is zeker: Met deze cd wordt het knalluhh!!

Kortom; De Rotting Toons zijn terug van weggeweest en klinken als nooit tevoren! Boek ze nu, natuurlijk bij STEM Entertainment!