RootZ

RootZ

RootZ  bestaat sinds 2008 en is dus een relatief nieuwe band aan het entertainment front. Oprichter Paul heeft na een korte zoektocht en wat wisselingen de band compleet. Na een korte periode van repeteren ging de band al snel het podium op. Want ja, bij een band die uit alleen maar ervaren muzikanten bestaat gaat het spelen vanzelf.

Als snel merkten ze dat er louter goede reacties kwamen en besloten door te gaan met de uitbreiding van het zeer gevarieerde repertoire. Ook de uitstraling en diverse showelementen zijn goed onder de loep genomen.

Overal waar RootZ speelt genieten mensen van de muziek en het enthousiasme wat de band uitstraald. Of het nu een verjaardag’s feest of een mega dampende feesttent; het maakt niets uit want RootZ past zich moeiteloos overal aan.

Muziek maken, maar ook vooral mensen in vervoering brengen is hun passie en dat heeft zijn reflectie op het podium. Dat alles samen met perfect licht en geluid van 5 tot desgewenst 5000 personen. Al deze elementen maken RootZ een geweldige aanwinst in het entertainment circuit.

RootZ is te boeken STEM Entertainment.