RealTime Showband

RealTime Showband

Als twee gretige, muzikale jongens begonnen de ‘broertjes’ Reerink hun beginnende bandje bij de Keizerskroon in Ruurlo. Voor 25 gulden speelden ze de sterren van de hemel… de 25 gulden was na een avondje op aan…bier! Het Rock ’n Roll leven zat er al vroeg in….

Het beginnende bandje is inmiddels RealTime Showband geworden! De no-nonsense mentaliteit, enthousiasme, een gevarieerd en eigentijds allround repertoire en flinke dosis professionele begeleiding in combinatie met een passende lichtshow en professioneel geluid maakt dat deze band geliefd is bij divers publiek.

Of het nu op een bruiloft, kermis of bedrijfsfeest is, RealTimeShowband weet op elk optreden een feestelijk hoogtepunt te bereiken! Het onuitputtelijke enthousiasme van de bandleden kent geen grenzen en moeiteloos speelt RealTimeShowband in op de reacties uit het publiek.

Met Henrico op zijn drumtroon, Herbert als vingervlugge toetsenman, Rob de gedreven bassist, Bert als ware gitaarvirtuoos en Arlette de frontvrouw met een dijk van een stem, spetteren, dampen en stampen deze bevriende muzikanten tot achter in elke tent, zaal of kroeg.

Kom kijken, doe mee en beleef een machtig mooie avond met RealTime Showband.