Proost!

Proost!

Proost! Leuk dat je er band…!

Proost! is een jonge, energieke 6-koppige band die niet alleen muzikaal, maar ook op het podium voor 100% FEEST garant staat. Vol passie staat Proost! elk optreden weer klaar om de tent eens flink op zijn kop te zetten. Als geen ander weet Proost! dat muziek & entertainment samen hand in hand gaan en interactie, afwisseling en een zeer breed repertoire de ingrediënten zijn voor een TOP AVOND!

Ziet u het publiek springen, feesten, dansen of uit volle borst mee zingen? Dan maakt Proost! er zoals gewoonlijk weer één groot feest van. De nieuwste Top 40-hits, bekende Classics, Pop, Rock, Dance en Nederlandstalige nummers worden in een perfecte mix geserveerd. Herkenbare muziek wisselt zich in een hoog tempo af waardoor er weinig stiltes vallen en de dansvloer gevuld blijft! Met een zanger, zangeres, drummer, bassist, toetsenist en gitarist, heeft Proost! alle capaciteiten in huis om een te gekke show neer te zetten. Proost! weet met de nodige humor, interactie, afwisseling en veel energie elk optreden weer tot een feestje te maken!

Proost! draait haar hand niet om voor tentfeesten, bedrijfsfeesten, bruiloften, kermissen en festivals. Anders gezegd.. welke situatie zich ook voor mag doen, er is altijd een reden om samen te Proosten!

Proost boeken voor uw evenement? Vanaf 2014 is Proost! te boeken via STEM Entertainment.