Prime Time

Prime Time

Prime Time is in april 2001 geformeerd door een aantal enthousiaste muzikanten die op uiteenlopende podia hun sporen hebben verdiend. Inmiddels heeft dit swingende gezelschap zich ontwikkeld tot een veelzijdige coverband die zich thuis voelt op vrijwel elk muzikaal terrein: van disco, soul, funk en latin tot zwoele jazz-klanken. En dat alles puur natuur, zonder op een zolderkamertje in elkaar geknutselde  computerdeuntjes. Een echte live-band dus!

Prime Time verzorgt avondvullende programma’s voor iedere feestelijke gelegenheid. Standaard bestaat het repertoire uit vier sets: De eerste set dient als muzikale opwarmer met heerlijke luistermuziek, bij de tweede set komt de stemming er al goed in en in de laatste set gaan alle remmen los! Kortom, een avond met voor ieder wat wils, voor jong en oud.

En dat alles puur natuur: geen bandjes, geen midi-computers. Prime Time gaat en staat voor echte en eerlijke livemuziek! Een feest voor de oren, maar we denken bij Prime Time ook aan de trommelvliezen!

Contact u STEM Entertainment voor beschikbaarheid en prijzen.