Papa di Grazzi

Papa di Grazzi

Zanger / entertainer Albert Gras is niet meer weg te denken in het feestcircuit. Deze Godfather of party was n.l. eerst oprichter, zanger en bedenker van Melrose en tevens de zanger en tekstschrijver van de hitsingel “O” waarmee hij nog steeds de tent uit zijn voegen laat barsten.

Na bijna 25 jaar formeerde Albert (de papa) een nieuwe band; “Papa di Grazzi”.

Albert zocht en vond top musici en danseressen  welke ruimschoots ervaring hadden opgedaan in Nederlandse Top bands en de dance scene . De absolute voorwaarde voor Albert om een doorstart te gaan maken na zijn Melrose avontuur. Om de vraag naar bepaalde liedjes nog meer te kunnen beantwoorden is de band in 2007 uitgebreid met zangeres Joanne.

Papa di Grazzi behoort, zoals de mensen uit het vak het noemen, inmiddels tot de absolute top van het feesttentcircuit, maar dat vindt de band zelf een beetje te veel van het goede. Met beide benen op de grond is hun speel motto.

Helemaal gek, supermuzikaal, verrassend, en vooral erg veelzijdig, zo kun je de show het beste omschrijven. Papa di Grazzi is meer dan een band. Het is een soort theatrale show met maffe taferelen afgewisseld met muzikale hoogstandjes. Een band met een sms-party, superlenige sexy danseressen, top musici w.o. zelfs blazers, een videoshow, een eigen superdeluxe geluid en licht systeem noem het maar op. Het kan bij Papa di Grazzi niet op.

De band speelt up to date top 40 hits afgewisseld met de betere rock en feestnummers. Ook de de o zo populaire all time classic hits en de ‘u vraagt wij spelen’ momentjes komen ruimschoots aan bod. Daarbij worden bepaalde liedjes in een Papa di Grazzi sound getransformeerd en wordt het geheel op de o zo speciale Papa di Grazzi wijze neergezet.

Er is natuurlijk erg veel te vertellen over deze band, maar het beste is en blijft natuurlijk om Papa di Grazzi aan den lijve te ondervinden. Daarom hopen we je zo gauw mogelijk bij een show te zien.