Millstreet Band

Millstreet Band

Al jaren de meest gevraagde coverband van Nederland!

Na een “stilte” van bijna 7 jaar heeft Marc van Demen besloten om een nieuwe start te maken met de coverband MillStreet. Vanaf augustus 2012 is de allround coverband MillStreetBand weer beschikbaar voor openbare optredens. Dit zoals u gewend was met bekende songs en medleys. Maar ook up-to-date top-40 repertoire en mash-ups worden door de ras entertainers gespeeld. Ondersteund door een mega moderne licht en geluidshow met uitstekende technici.

Al in het verleden boekte de MillStreetBand grote successen met o.a. vernieuwende party concepten. Het MillStreet Event wat door de band bedacht werd, was vernieuwend, opzienbarend en combineerde op unieke wijze verschillende muziekelementen tot één groot spektakel.

Ook in de nieuwe setting blijft de band trouw aan haar roots. Nog steeds is de MillStreetBand een coverband,maar dan wel nèt even anders. Naast het brengen van bekende maar zeker ook nieuwe covers, is er ook nu weer gewerkt aan een vernieuwende show volgens een nieuw concept. THE MILLS is een festivals act van een dik uur. Deze over de top pop-rock-dance en party show wordt uitgevoerd door 7 ras entertainers.