Major League

Major League

De bekende Mxl cover-act, nu met een vrouwelijke hoofdrol en terug naar de oude vertrouwde naam MAJOR LEAGUE. Een eigentijdse band met een enorme dosis aan ervaring scorend op elk evenement.

In de nieuwe line up van Major League zien we alleen maar bekende en zéér vertrouwde gezichten:
Mandy Gruijters, zang (Popstars finaliste 2009)
William Tüss, zang en bas
Rick Willems, zang en gitaren
Michel Janssen, zang en drums
Pim Schipperheijn, zang en toetsen

Major League meer dan alleen een band!
Major League is gestart in de jaren 90 en heeft altijd de doelstelling nagestreefd om elk optreden nog beter en spectaculairder te maken. In de begin periode, het tijdperk van de vele dancings en discotheken in Nederland, was de agenda goed voor meer dan 150 optredens per jaar.

Major League volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet en heeft zeker niet stil gestaan. Het repertoire is aan de huidige wensen aangepast en de visuele aspecten zijn trendsettend. Voor grote openbare optredens wordt een concertachtig podium gebouwd waar de muzikale vonken van af vliegen.

Op besloten evenementen waar Major League speelt zijn de specifieke wensen van de opdrachtgever de maatstaf, echter zonder enige concessie te doen aan de kwaliteit van de muziek want die staat hoog in het vaandel van Major League: Kwaliteit met de hoofdletter K. Maar het belangrijkste blijft dat MAJOR LEAGUE een fantastische muzikale show brengt waar genieten van echte muziek de boventoon voert.

Major League, nu te boeken bij STEM Entertainment!