Joel Borelli

Joel Borelli

Joel Borelli ontdekte al op 3-jarige leeftijd zijn liefde voor muziek. Dagelijks speelde hij op de oude piano van zijn opa, een erfstuk in zijn ouderlijk huis te Helmond. Met kinderlijke fantasie verzint hij er eigen liedjes bij. Hij weet daarmee tussen de schuifdeuren de lachers op zijn hand te krijgen. Op zijn 11de gaat Joel voor het eerst naar pianoles maar na een uurtje pingelen was de conclusie al daar: ga maar zelfstandig verder ‘Want wat jij je op je eigen manier hebt aangeleerd, kan ik je niet meer afleren…’.

Joel start op zijn 19de een eigen reclamebureau. Toch kruipt het bloed waar het niet gaan kan en hij wordt pianist in het Eindhovens cafe Dino’s. Kort daarna wordt hij aangenomen bij de bekende Scheveningse pianobar Crazy Piano’s, waar hij de opvolger wordt van Van Velzen. Joel groeit uit tot een van de meest bekende gezichten van Crazy Piano’s en wordt een entertainer van formaat met een breed repertoire.

Inmiddels heeft Joel Borelli zijn éigen show waarmee hij avond aan avond het land doorkruist. Wie hem wil boeken moet snel zijn want zijn show is inmens populair. Neem dus snel contact op met STEM Entertainment!