JetSet

JetSet

De band JetSet draait al weer heel wat jaren mee in het entertainment circuit en staat nog steeds garant voor een avond flink feest. In de afgelopen maanden is er door de band weer druk gewerkt aan nieuw repertoire voor het komende zomerseizoen zodat ze ook dan weer aan de verwachtingen kunnen voldoen. Met de komst van  zangeres Janet heeft de band een verrassende uitbreiding gedaan en zij zal vanaf heden samen met  Michael het energieke front van de band JetSet vormen.

Met deze uitbreiding zijn ook de mogelijkheden met betrekking tot het repertoire flink uitgebreid. De allernieuwste hits uit de top 40 zijn toegevoegd en ook het feest- en rock repertoire is flink onder handen genomen. Spetterende medley’s van de grootste artiesten zullen de dansvloer doen vullen. JetSet is bij uitstek geschikt voor bruiloften, bedrijfsfeesten, feesttenten en discotheken. Maar ook voor het carnaval is de  feestgarantiemet JetSet van toepassing.

Binnen het circuit van de Nederlandse podia heeft JetSet in de loop der jaren  een geweldige naam opgebouwd. Met een crew die hardwerkend zich keurig houdt aan alle bijzonderheden van elke lokatie en een band die alles kan en wil spelen. Door deze – meer dan geweldige – flexibele instelling is het succes dan ook al jaren op de hand van JetSet.

“Het is onze lust en ons leven” aldus de enthousiaste heren en dame van JetSet. “Heerlijk is het gevoel iedere keer weer als wij op het podium staan en wij vanaf het podium het publiek zó enthousiast zien meedoen met alles wat wij doen. Daar doen we het voor!”.