i-Like

i-Like

Allround coverband i-Like is in 2012 opgericht met als doel om de lat binnen de amusementsmarkt te verhogen. i-Like probeert dit telkens weer met haar frisse, jeugdige en moderne uitstraling en haar actuele repertoire. Dit alles wordt combineert met ongekend hoge muzikaliteit, eigentijdse show en de drang om elke keer weer boven zichzelf uit te stijgen.

i-Like bestaat uit 6 muzikanten die elkaar vonden via “Social media”. Allen hebben ze een schat aan ervaring, waarbij zangeres Sascha James en zanger Willem de Beer absolute meerwaarde betekenen. De band is een hechte eenheid die zelf net zo veel plezier in het optreden heeft als de mensen vóór het podium.

Door haar brede inzetbaarheid is i-Like voor vrijwel elk evenement geschikt. Denk hierbij aan dancings en discotheken, feesttenten/kermissen en openlucht manifestaties, bedrijfsfeesten, maar ook intieme privéfeesten en bruiloften.

i-Like presenteert een voortdurend vernieuwende frisse en eigentijdse show met de beste en mooiste covers, waarbij alles live (geen tapes!) wordt gespeeld. De nadruk ligt voornamelijk op het actuele Top 40 repertoire, maar ook worden de 70’s, 80’s & 90’s, het Nederlandstalige lied, Easy-listening, Trance & Dance en stevige Rock absoluut niet geschuwd. i-Like is van alle markten thuis en zal haar repertoire, afhankelijk van de gelegenheid, zorgvuldig uitkiezen.