Heverband Groot Showorkest

Heverband Groot Showorkest

Entertainment, mensen laten genieten van muziek die vlot in de oren klinkt, toeschouwers tot op het puntje van de stoel brengen (of zelfs van de stoel!), zijn enkele troeven van de Heverband! Orkestleider Jan Ceulemans beschouwt zich hierbij niet als een traditioneel dirigent, veeleer als een muzikaal entertainer met als doel voor ogen: zijn publiek vermaken.

“The Black and White Sisters”.  Maureen & Lien, de vaste orkestzangeressen, zorgen op een eigentijdse en onnavolgbare wijze voor de vocale invulling : dé hits vanaf de jaren 60 tot vandaag.

De Heverband viert haar 30-jarig bestaan in 2013. Ondertussen heeft dit groot showorkest het feest van niet minder dan 1.000 tevreden organisatoren mogen opvrolijken. Meer dan 350 artiesten werden begeleid waaronder: Paul Young, Umberto Tozzi, Johnny Logan, Lee Towers, Demis Roussos, The Three Degrees,Viola Wills, The Gibson Brothers, Rob de Nijs, The Magic Platters, Adamo, Jocelyn Brown, René Froger enz enz.
De bibliotheek met meer dan 2.500 arrangementen (door de hand geschreven van orkestleider Jan Ceulemans) is dan ook van onschatbare waarde en staat gratis en onbeperkt ter beschikking van onze klanten.

Uniek? … UNIEK!!