Het Gebroken Hartje

Arie:
Arie is de man voor wie alle vrouwen met zekere regelmaat een flinke traan laten. Begeert als hij is kan hij zich eenvoudigweg niet aan slechts een vrouw geven. Vooral ook door het rondreizende leven is hij gedwongen avond na avond zijn nieuwe geliefde de onvermijdelijke afscheidskus te geven. Het wordt hem echter graag vergeven. Als Arie zijn fenomenale stemgeluid laat horen, smelt ieder hart. En met zijn stem beroert hij niet alleen de vele vrouwen. Iedereen laat zich meevoeren als zij de passie horen waarmee Arie de zalen betovert.

Jerommeke:
AAAAAAAAH JA!!!!!!! Jerommeke houdt van een feessie, waar het gezellig is. Met zijn soepele vingers bespeeld hij het pianoclavier sneller dan de knopjes. Hij is de man die Het Gebroken Hartje in de juiste banen weet te leiden en wordt ook wel de smeerolie van de band genoemd. Een Lambourhgini loopt immers ook niet zonder olie!! Met zijn diverse kettingen zowel zilver als goud, houdt hij het geheel bij elkaar en is een onmisbare schakel in het geheel. Die man die op het conservatorium teveel door de vrouwen werd afgeleid en dus 4x bleef zitten

Sjonnie Gitaar:
En dan onze jongste aanwinst zo weg geplukt uit een vette hardrock band: Sjonnie Gitaar. Hij brengt een schat aanervaring mee en tilt ons niveau naar een hoger plan. Het eerste wat hij zei was: moet ik dan ook van die rare kleding aan, maar na een paar optredens was hij er helemaal aan gewend en inmiddels gaat hij ook flink tekeer. Er was een voorwaarde hij wilde perse dat zijn favoriete nummertje Suspicious Minds van onze grote vriendElvis Presley op de setlijst zou komen, en dat is inmiddels gebeurd……hijis  nu natuurlijk dolgelukkig!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nikkelen Nelis:
Nikkelen Nelis is er niet de man naar om er met de pet naar te gooien. Integendeel, Nikkelen Nelis bonkt er op los als een gebroken hart dat op springen staat. En als zijn hart gaat springen, dan springt de hele zaal mee. Als er iemand in staat is om het publiek op te stuwen tijdens zijn fameuze drumsolo dan is dat wel Nikkelen Nelis.

Van deze jongens zijn er inmiddels 3 cd’s en 1 dvd uitgebracht die landelijk goed verkocht zijn en ze regelmatig  op TV ORANJE te zien zijn met een van de 14 videoclips!!!!  Er is ook een nieuwe single die als titel meekrijgt ” Met het gebroken hartje”