G1-ID (Geen Idee)

G1-ID (oftewel Geen Idee) is een moderne trendy band, helemaal van deze tijd! De band brengt een fantastische mix van show en zang. Een populaire topband bestaande uit 5 musici, die hun sporen in de muziekwereld  al jaren geleden hebben verdiend.  Samen vormen de vijf verschillende stemmen een geheel eigen sound.

G1-ID laat u in een wervelend optreden genieten van een uitgebreid repertoire van diverse muziekstijlen.  Een mix van hedendaagse pop-rock uit de hitlijsten, blues , jazz of funky, dance, klassiekers uit de jaren ’80 ’90, R&B …

Zij worden daarbij ondersteund door een crew van ervaren technici, die een spectaculaire lichtshow en een uiterst professionele geluidsinstallatie presenteren. G1-ID past ook op ùw feest en verzorgt een overgetelijk optreden. Bruiloften, bedrijfsfeesten, discotheken, events, festivals, tentfeesten geen podium te is hoog!

In 2004 maakten Eduard en Cliff hun droom waar en zag G1-ID het levenslicht. De band werd met veel enthousiasme door het publiek ontvangen  en kwam in een stroomversnelling terecht. Inmiddels heeft G1-ID een volle agenda en heeft in een korte tijd een rijke historie!

Kortom: G1-ID is een bruisende band vol energie ! Gecombineerd met de uitstraling, enthousiasme en muzikaliteit van G1-ID wordt elke zaal, feesttent, club of festival omgetoverd in een groot feest!

Line-up
Martine Thijs  –  zang
Eduard Bunk   –  zang/drum
Cliff de Wit     – zang/gitaar
Henk  Bunk     – zang/bas
Jan Lenting     – zang/toetsen