Fragment

Fragment

Drie Engelse schoolvrienden hadden een droom. En nu is Fragment ‘de meest onbekende beroemde band van Nederland’ en hebben Tim, Jono en David al meer dan 3000 keer op het podium gestaan in dit kikkerlandje. En het enthousiasme en speelplezier spat er óók na 3000 keer nog steeds vanaf!

En dat zorgt voor een ‘gegarandeerd daverend feest’ op elke gelegenheid. Van de feesttent in Sint Oedenrode tot aan Paradiso in Amsterdam: Fragment heeft inmiddels alle hoekjes van Nederland gezien en met succes het licht uitgemaakt. Met aanstekelijk covers in een eigenwijs Fragment-jasje zet het drietal een geweldige live-act neer.

In 1991 besluiten ze vol lef Ahoy af te huren dat uitverkocht raakt. Dat gebeurt ook in 1996 en inmiddels verkocht de band meer dan 16.000 t-shirts met hún unieke logo. In 2002/2003 was Fragment dé Radio 3FM Huisband en daarnaast stonden ze een aantal keren in de Nederlandse hitlijsten. Volgens Giel Beelen doe je de band met het stickertje ‘coverband’ ernstig te kort: “Ik vind ´t een belediging als je ´t een coverband noemt. Ze geven er gewoon een eigen dimensie aan. En ´t is altijd een feestje. Met de unieke humor en uitstraling is het één van de allerbeste live bands in Nederland”.

Ook de organisatie van de Zwarte Cross is vol lof. Inmiddels is Fragment al meer dan 5 jaar de huisband van het grootste festival van Nederland: ” Waar sommige bands 10 man op het podium nodig hebben om het een beetje te laten klinken, flikten die verdomde Engelsen het met z´n drieёn. Ze waren gewoon de allerbeste band van de hele Zwarte Cross” aldus de organisatie.

Fragment is een unieke en bijzondere band die op elk feest aanslaat. De humor en de interactie met het publiek maakt de band razend populair. Geen setlists, lekker improviseren en verzoekjes spelen. Ook de nummers die ze niet kunnen…!

Bedrijfsfeest, kermis, studentenfeest, festival of een ander feestje in de planning? Informeer bij STEM Entertainment naar de speciale prijs!

Want vanaf nu boekt u Fragment bij STEM Entertainment!