Flair

Flair

Flair bouwde in haar bestaan een geweldige naam op in de discotheken, dancings en feesttenten, als TOP feest-formatie. Feest in de juiste zin van het woord, door een weloverwogen keus uit de meest recente top 40/100 nummers, geraffineerd en gevarieerd gemixt met de “beste feestknallers aller tijden”. Met volle overtuiging en inzet zorgt FLAIR er week aan week voor, dat van alle zalen en tenten in no-time het dak eraf gaat.

Dè grote doorbraak kwam in 1995 met de hitsingle “Oh Middernacht”. De single bereikte een twaalfde positie in de (toen nog) Mega Top 50. Aan alle Costa’s en in alle Après-ski hutten in Zwitserland en Frankrijk werd en wordt deze hit nog steeds veelvuldig gedraaid. Van Italië tot de Canarische eilanden, ja zelfs in Canada werd de single gesignaleerd. En hoewel de band over werk toch al niet had te klagen, stroomde vanaf dat moment de agenda jaarlijks probleemloos vol. Na “Oh Middernacht” volgden nog een groot aantal singles en hoewel de ene song meer succesvol was dan de andere, bereikten ze allemaal een notering in de hitlijsten.

FLAIR speelt live natuurlijk de eigen hits en daarnaast de allernieuwste hits uit de mega top 100; songs van Coldplay, James Morrison, Lily Allen, Madcon, Lady Gaga, Jason Mraz, Katie Perry,  Mando Diao, Anouk en veel meer.

Feest, Nederlandstalig? Ook geen probleem: Jeroen vd Boom, Bløf, Jan Smit, Nick & Simon, 3 J’s, Dennie Christian, George Baker en André Hazes, komen net zo gemakkelijk voorbij!  De songlist omvat ongeveer 200 titels en de setlijst wordt iedere avond kort voor het optreden vastgesteld en zo nodig tijdens de set aangepast.

Dè ultieme flexibiliteit dus! Informeer bij STEM Entertainment!