Eclips

Eclips

Eclips is een gezellige Brabantse band die elk feestje als een nieuwe uitdaging ziet. Waar Eclips zijn entree maakt zijn barkrukken overbodig en is een dansvloer een must!

Of het nu gaat om een bruiloft, personeelsfeest of een overvolle feesttent. Eclips zal van elke gelegenheid gebruik maken een top-act neer te zetten. Met heerlijke rocknummers, de nieuwste hits, de lekkerste meezingers en vele dance classics heeft Eclips een repertoire voor jong en oud.

Muzikaliteit staat bij Eclips hoog in het vaandel, dat betekent dat alles volledig live wordt gespeeld. Juist door deze manier van spelen kan er altijd en direct op reacties vanuit het publiek ingesprongen worden. De onderlinge band is door de tijd heen enorm sterk geworden. Dit enthousiasme is zeer goed zichtbaar en straalt dan ook ver uit naar het publiek. Het jarenlange succes van de band wordt keer op keer weer overtroffen en dit is met name te danken aan de jeugdigheid van de band, het enthousiasme en het geweldige gevoel na een succesvol optreden.

Eclips is uit te breiden met een extra zangeres; Eclips XL. Met meerstemmige zang, ruimtere keuze in de nummers en een nog gevarieerder optreden een aanvulling op de standaard bezetting!

Dus……. toe aan een gezellig uitstapje, luidkeels mee zingen met de nieuwste hits gespeeld en gezongen door Eclips (XL) of gewoon compleet uit je dak gaan op de dansvloer? Kijk dan verder op onze site of bezoek een van onze kijkavonden!

“No Eclips, No Party”

Neem voor meer informatie contact op met STEM Entertainment.