Driven

Driven

Gedreven muzikanten die weten wat feest is!

DRIVEN ; misschien wel één van Nederlands populairste coverbands, is absoluut uniek! Met een parel van een zangeres en een solide zanger/toetsenist staat de frontsectie stevig als een huis! De strakke instrumenten-sectie zorgt voor een stevige basis waardoor de band loopt als een sneltrein!
Naast het hoge niveau en het enthousiasme op het podium staat Driven bekend om haar spontaniteit en grote entertainment gehalte. Uniek is de hoeveelheid interactie met het publiek en de flexibiliteit door het enorm brede repertoire. Al deze kenmerken maken dat Driven al vele jaren een zeer gerespecteerde band is in het cover-circuit! Bovendien is de band en haar crew uiterst meedenkend en flexibel in de omgang, en dus een genot om mee te werken!

Ervaring in diversiteit
De muzikanten van Driven hebben hun sporen ruimschoots verdient. De ruime ervaring van de bandleden resulteert in een geoliede machine die enorm divers is in haar mogelijkheden. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, bruiloft, kermis, studentenfeest, festival, feesttent, jaarmarkt of internationale militaire basis; Driven draait haar hand nergens meer voor om. Driven past werkelijk in élk plaatje!

Entertainment en interactie
Waar veel coverbands achterblijven in het onderdeel entertainment, weet Driven dat de basis van een geslaagde feestavond méér is dan alleen de muziek op zich. Iedereen die Driven ooit heeft mogen meemaken zal beamen dat je wordt meegesleurd in een indrukwekkende baan rond de wereld van entertainment en interactie. Spontane improvisaties, gastoptredens, (heel) veel verzoekjes en zeker zoveel humor zijn de ingrediënten waarmee Driven avond aan avond zalen op zijn kop zet. In een mum van tijd weet Driven de zaal en het publiek te lezen en past de band haar performance en repertoire moeiteloos aan de situatie aan. Het gevolg:……een gegarandeerd onvergetelijke en unieke avond, voor zowel jong als oud!

Driven is exclusief te boeken bij STEM Entertainment.